Informatie over de sessies met Sangitama Marion Hübner

Testen van Autonome Regulering

Deze methode is ontwikkeld door Dr. Klinghardt M.D.
Spiertesten worden gebruikt als diagnostisch hulpmiddel. We testen de belangrijkste componenten, die het reguleringssysteem van het lichaam kunnen verstoren.

Lees meer

Colon-hydro-behandeling

Colon-hydrotherapie is een inwendig bad dat de dikke darm van gifstoffen, gas, opgehoopte ontlasting en slijmafzettingen helpt reinigen. Het helpt bij detox- en vastenprogramma’s om auto-intoxicatie door de dikke darm te voorkomen.

Lees meer

Cranio-sacraal relaxatie therapeute

De cranio-sacraal therapeut onderzoekt door middel van aanraking de hoedanigheid van het ritme van de schedel en maakt blokkades los door in te tunen op het betreffende gedeelte en het voorzichtig vast te houden. Op deze manier komt het zenuwstelsel weer in een flow en kan het de signalen van alle gebieden opnieuw verzenden en ontvangen.

Lees meer

Shyam Singha Naturgeneeswijzen

Het doel van de natuurgeneeswijzen is het herstel van de lichamelijke balans, de zelfhelende kracht van het lichaam wordt geactiveerd. Lichaam, geest en emoties zijn in ideale toestand een evenwichtig geheel. We kijken naar het geheel en door ons daar meer bewust van te zijn, kunnen we een beter evenwicht realiseren.

Lees meer

Psychokinesiologie

Deze methode van Dr. Klinghardt M.D. richt zich met behulp van spiertesten op het corrigeren van onevenwichtigheden in het lichaam die hun oorsprong vinden in psychologische conflicten of trauma's.

Lees meer

Donkerveld Analyse

Deze methode is ontwikkeld door Prof. Enderlein, die in tegenstelling tot Louis Pasteur ontdekte dat het bloed niet steriel is. De protieten, kleine energetische deeltjes afgeleid van voedingsstoffen, kunnen worden waargenomen in hun ontwikkeling. Afhankelijk van het milieu, dat wordt weerspiegeld in de ph-waarde (zuurgraad / alkaliteit-balans), ontwikkelen ze zich tot meer complexe organismen. Ze zijn polymorf en kunnen zich ontwikkelen tot een virus, bacterie of schimmel, afhankelijk van hoeveel het zelfregulerende systeem van het lichaam in staat is om zichzelf te reinigen. De therapie is in essentie het herstel van een gezond milieu en niet gericht op de vernietiging van het organisme, wat Pasteur deed met de antibiotica. Met een gezonde (= gebalanceerde) omgeving kan het organisme structuren in ons lichaam veranderen en reguleren leidend tot stabiliteit en gezondheid.

Lees meer

Verslavingstherapie

Zie je moeilijkheden en behoeften onder ogen gedurende consultaties en kijk naar je leven op een realistische manier, zodat je effectieve stappen ter verandering van je leven kunt nemen. Dit betekent praktische stappen, emotionele expressie en evaluatie van je houding en geloofssysteem.

Basisfocus is:

  • Leer hoe je denken werkt en verander je verslavingsdenkpatroon.
  • Uit je gevoelens en kom in kontakt met je behoefte aan liefde en menselijke genegenheid.
  • Zoek uit wat je wilt in je leven en creëer een visie hoe dit te bereiken.

Tijdens individuele counselling zal ik je ondersteunen in dit process met mijn ervaring als ex-drugsverslaafde, als therapeut en als vriend en ik bereid je voor op diepgaande therapie.

Hoe werkt het?

Kom voor een eerste consultatie, waarvoor je je levensverhaal meebrengt. Schrijf ongeveer 3 tot 4 bladzijden kijkend naar de ontwikkeling van je verslaving, therapieën die je gedaan hebt, traumatische ervaringen in je leven en je motivatie voor verandering op dit moment in je leven. Dan besluit je of je klaar bent voor de eerste stap, de individuele behandeling.

Lees meer