Curriculum vitae Psychosociaal Marion Huebner

1961

Geboren op 9 juli in Ingolstadt, Duitsland

1979  

Afgestudeerd met toelatingsexamen (Numerus Clausus 1,9) op Gymnasium-niveau A in Taunusstein, Duitsland. Onderwerpen: sociologie, biologie, Engels, muziek

1980

Periode van zelfbezinning:

3 maanden meditatie en bezinning in de ashram van Bhagwan Shree Rajneesh in Pune, India.

1981-1983

Start van een training op het gebied van psychologie met als doel om met mensen te werken bij de Humaniversity. Deze keuze was gebaseerd op het unieke mogelijkheid om zelfervaring te combineren met theoretische kennis.

Student in het College voor Communal Living bij de Humaniversity

1983-1985

Stage bij de Humaniversity met het doel te helpen bij en sessies te leiden in het residentiële programma voor “Communal Living” op het gebied van lichaamswerk en verslavingszorg.

1985

Stafmedewerker bij de Humaniversity, klinische en functionele verantwoordelijkheden, evenals aanvullende trainingen en opleiding op eerder genoemd terrein.

1986-1989

Start van de “One-Year-Intensive Humaniversity Therapist Training”), verslavingsstudies en groepstherapie.

1990-1991

Research aan de Humaniversity Kufstein, Oostenrijk en München, Duitsland.

1991-1995

Werkzaam als Humaniversity Therapeut bij de Humaniversity in Egmond en als klinisch medewerker en verslavingsspecialist in het groepstherapeutische programma.

1995

Supervisie van het Residential Addiction Foundation Program –

heden: HAPI (Humaniversity Addiction Program Intensive).

1997

Coach van het 4e jaar van Humaniversity Therapist Training tot nu

1998

Coach van het 2e jaar van de Humaniversity Therapeut Training.

2001

Lidmaatschap van de NVPA voor lichaamsgerichte therapie en verslavingszorg

2003

Certificering in ooracupunctuur voor verslavingsbehandeling bij de NADA, Germany

2008 

Gecertificeerd als Psychokinesist volgens het Dr.Klinghardt-systeem

2011 

Gecertificeerd als Humaniversity Mentor

2016

SNRO-accrediteerde Diploma “Psychosociale Basiskennis”

END ARTICLE MODIFIED: Saturday, 16 March 2019

NEW ARTICLE DATE: Thursday, 28 February 2019 

Informatie over de sessies met Sangitama Marion Hübner

Testen van Autonome Regulering

Deze methode is ontwikkeld door Dr. Klinghardt M.D.Spiertesten worden gebruikt als diagnostisch hulpmiddel. We testen de belangrijkste componenten, die het reguleringssysteem van het lichaam kunnen verstoren.

Lees meer

Colon-hydro-behandeling

Colon-hydrotherapie is een inwendig bad dat de dikke darm van gifstoffen, gas, opgehoopte ontlasting en slijmafzettingen helpt reinigen. Het helpt bij detox- en vastenprogramma’s om auto-intoxicatie door de dikke darm te voorkomen.

Lees meer

Cranio-sacraal relaxatie therapeute

De cranio-sacraal therapeut onderzoekt door middel van aanraking de hoedanigheid van het ritme van de schedel en maakt blokkades los door in te tunen op het betreffende gedeelte en het voorzichtig vast te houden. Op deze manier komt het zenuwstelsel weer in een flow en kan het de signalen van alle gebieden opnieuw verzenden en ontvangen.

Lees meer

Shyam Singha Naturgeneeswijzen

Het doel van de natuurgeneeswijzen is het herstel van de lichamelijke balans, de zelfhelende kracht van het lichaam wordt geactiveerd. Lichaam, geest en emoties zijn in ideale toestand een evenwichtig geheel. We kijken naar het geheel en door ons daar meer bewust van te zijn, kunnen we een beter evenwicht realiseren.

Lees meer

Psychokinesiologie

Deze methode van Dr. Klinghardt M.D. richt zich met behulp van spiertesten op het corrigeren van onevenwichtigheden in het lichaam die hun oorsprong vinden in psychologische conflicten of trauma’s.

Lees meer

Donkerveld Analyse

Deze methode is ontwikkeld door Prof. Enderlein, die in tegenstelling tot Louis Pasteur ontdekte dat het bloed niet steriel is. De protieten, kleine energetische deeltjes afgeleid van voedingsstoffen, kunnen worden waargenomen in hun ontwikkeling. Afhankelijk van het milieu, dat wordt weerspiegeld in de ph-waarde (zuurgraad / alkaliteit-balans), ontwikkelen ze zich tot meer complexe organismen. Ze zijn polymorf en kunnen zich ontwikkelen tot een virus, bacterie of schimmel, afhankelijk van hoeveel het zelfregulerende systeem van het lichaam in staat is om zichzelf te reinigen. De therapie is in essentie het herstel van een gezond milieu en niet gericht op de vernietiging van het organisme, wat Pasteur deed met de antibiotica. Met een gezonde (= gebalanceerde) omgeving kan het organisme structuren in ons lichaam veranderen en reguleren leidend tot stabiliteit en gezondheid.

Lees meer

Verslavingstherapie

Zie je moeilijkheden en behoeften onder ogen gedurende consultaties en kijk naar je leven op een realistische manier, zodat je effectieve stappen ter verandering van je leven kunt nemen. Dit betekent praktische stappen, emotionele expressie en evaluatie van je houding en geloofssysteem.

Basisfocus is:

Tijdens individuele counselling zal ik je ondersteunen in dit process met mijn ervaring als ex-drugsverslaafde, als therapeut en als vriend en ik bereid je voor op diepgaande therapie.

Hoe werkt het?

Kom voor een eerste consultatie, waarvoor je je levensverhaal meebrengt. Schrijf ongeveer 3 tot 4 bladzijden kijkend naar de ontwikkeling van je verslaving, therapieën die je gedaan hebt, traumatische ervaringen in je leven en je motivatie voor verandering op dit moment in je leven. Dan besluit je of je klaar bent voor de eerste stap, de individuele behandeling.

Lees meer